USD: EUR:
... в Запорожье
У центрі Мелітополя пролунав гучний вибух: відбулися два замахи

У центрі Мелітополя пролунав гучний вибух: відбулися два замахи

Сьогодні вранці, 23 вересня, у центрі Мелітополя пролунав гучний вибух.

Про це повідомив міський голова Іван Федоров.

«Терор окупантів наростає. О 7 ранку в Мелітополі пролунав гучний вибух, який добре відчули мешканці в центрі міста. Люди бояться виходити з дому. А цей страх на руку окупантам – в перший день побудинкового «голосування» на псевдореферендумі їм потрібно, щоб всі тихо сиділи вдома. Уточнюємо інформацію, проте одне можна сказати точно. Мелітопольцям триматися якнайдалі від російських військових і ворожої техніки. Поряд з ними постійно щось вибухає», – сказав Федоров.

Як уточнюють журналісти «РІА-Мелітополь», вибуховий пристрій спрацював у квартирі вночі та вранці біля приватного будинку.

Як повідомляють окупаційні ЗМІ, вибуховий пристрій було викинуто до приватного будинку. У будинку вибиті шибки, зруйновано паркан. Жертв, попередньо, немає. Персону, на яку було скоєно замах, рашисти не називають.

Також стало відомо, що в будинку на вулиці Шмідта, 40 в одній із квартир спрацював вибуховий пристрій. За свідченням сусідів, із квартири винесли тіло. Внаслідок вибуху сталося загоряння та пожежа охопила сусідні квартири. За попередньою інформацією, у квартирі проживав якийсь високопоставлений чиновник.

Нагадаємо, 23-27 вересня російські окупанти збираються провести псевдореферендум про входження захопленої території Запорізької області до складу російської федерації.

Поадресний обхід: жителів окупованої частини Запорізької області закликають не відкривати двері невідомим під час псевдореферендуму


Читайте також:

Рашисти не випускають чоловіків із окупованої частини Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0