USD: EUR:
... в Запорожье
В центральній частині Запоріжжя підліткам з кіоску продають цигарки та алкоголь, — ФОТО

В центральній частині Запоріжжя підліткам з кіоску продають цигарки та алкоголь, — ФОТО

Жителька Запоріжжя розповіла про кіоск, який знаходиться в одному з дворів по бульвару Центральному. За її словами, там неповнолітнім продають алкогольні напої та цигарки.

Вероніка Федорова написала допис, в якому розповіла, що біля будинку №13 за адресою бульвар Центральний у “відкриту” торгують забороненою для неповнолітніх продукцією. Купивши потрібне, діти залишаються поблизу та вживають товар:

Плюють, кидають сміття, випорожнюються, зривають годівниці з дерев, спокійно посилають у будь-які цікаві місця дорослих, які роблять їм зауваження! Може пора вже звернути увагу на це свавілля? Може нарешті правоохоронці помітять це і припинять за гроші покривати і кришувати цей кіоск?!” – пише авторка допису.


Читайте також:

У Запоріжжі сталася наруга над могилами: розглядають можливість антисемітського підґрунтя

У Запоріжжі водій напідпитку намагався потрапити додому: дорогою він врізався у дерево, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Валя.2022-02-23 21:16:00
Вася,ауууу,хватит бухать,забери нашу доцю домой,быстро.....
Соседка2022-02-22 23:03:40
Я тоже живу на бульвар центральном рядом с 27 школой,так постоянно вижу как школьники бегут в этот киоск на переменах и после школы,покупают сигареты и пиво,пьют и курят прямо на лавочках,орут, мусорят,и кричат на прохожих...ведут их домой уже под руки,а кто падает прямо в кустах! Просто беспредел! Весь район возмущён!