USD: EUR:
... в Запорожье
У бою під Гостомелем загинув легендарний десантник – уродженець Бердянська Герой України Валерій Чибінєєв

У бою під Гостомелем загинув легендарний десантник – уродженець Бердянська Герой України Валерій Чибінєєв

У бою під Гостомелем загинув легендарний десантник із Запорізької області, почесний громадянин Бердянська Герой України Валерій Чибінєєв.

Про це повідомляють у Бердянському міськвиконкомі.

Майор Валерій Чибінєєв – вихованець Бердянської школи-інтернату та Запорізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник». Він закінчив академію сухопутних військ в Одесі та з 2010 року розпочав службу у 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

З перших днів військової агресії на Сході України Валерій Чибінєєв став на захист Батьківщини. Був командиром роти снайперів. У 2016 році за героїзм, виявлений у зоні АТО, був нагороджений найвищою державною нагородою – Зіркою Героя України.

«Він боровся як герой і загинув, як герой. Йому було 34 роки… Від імені всіх городян приношу свої співчуття сім’ї та близьким Валерія. Ми вдячні йому за те, що прославив наше місто та захищав нашу Україну та всіх нас. Вічна слава Герою!», – сказав в.о. мера Бердянська Олександр Свідло.


Читайте також:

Захоплення Запорізької АЕС, наступ на Пологівський район та обстріл Василівки: бойові дії у Запорізькій області

Російські війська продовжують на наступ до Запоріжжя: використовують реактивні системи залпового вогню

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗП2022-03-05 22:01:35
Слава Украине! Героям Слава! Русским фашистам гореть в аду!
Украина во мгле2022-03-05 07:35:53
Хороший бандеровец -- мёpтвый. Их ждут с нетерпеньем в аду. Объятья чepтей распростёрты: "Извольте на сковороду!" А кто позаботится о семьях погибших на Донбассе от рук этого карателя ? Жалко, что погиб он за ложную идею, которую подкинули нам власть и деньги в стране предержащие. Дети властителей в это время вели и ведут мажорскую жизнь в ниццах и монте-карлах, купаются в шампанском и рассекают на феррарах. А простые мужики и парни гибнут за их "красивую" жизнь, за миллионы долларов их пап, за оффшоры и заводики в Липецке, за толстомордых чиновников и болтунов депутатов, за золото и бриллианты их жён и любовниц.