USD: EUR:
... в Запорожье
В Бердянську затримали злочинне угрупування, яке катувало людей

В Бердянську затримали злочинне угрупування, яке катувало людей

Прес-служба Національної поліції розповіла про затримання злочинного угрупування, яке викрало чотирьох мешканців Бердянську.

Зловмисники викрали бердянців 14 лютого, утримували їх проти волі в одному з приміщень міста та вимагали 60 тисяч доларів за неіснуючий борг. Коли потерпілі передали 10 тисяч доларів, в них відібрали майно та автомобілі, після чого відпустили.

«Поліцейські встановили та затримали чотирьох осіб, які є активними учасниками кримінального середовища Бердянська – членів організованої злочинної групи, причетних до злочину. Ними виявились мешканці Бердянська, деякі з них раніше судимі. На даний час встановлюються всі обставини події та роль кожного із чоловіків у скоєнні правопорушення», – розповів т.в.о. начальника Бердянського відділу поліції Ігор Андрющенко.

Речові докази вилучено. Фігуранти затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі тривають подальші слідчі дії, встановлюються інші особи злочинного угрупування, які причетні до скоєння цього злочину, а також інших кримінальних правопорушень на території Запорізької області.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ознаками ст.189 (вимагання), ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст.187 (розбій) та ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Жителю Запоріжжя, який згвалтував 10-річних хлопчиків, загрожує довічний термін, – ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0