USD: EUR:
... в Запорожье
В Бердянську всі ринки залишаться закритими на час карантину

В Бердянську всі ринки залишаться закритими на час карантину

На сайті Бердянської міської ради повідомляється, що на період дії карантинних заходів торговельні ринки залишатимуться закритими.

Таке рішення було прийнято вчора, 2 квітня, на засіданні постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Директор Бердянського територіального медичного об’єднання Дмитро Єгоров звернувся з проханням не дозволяти відкриття ринків на період дії карантинних заходів.

Заступник директора КП “Центральний ринок” Анатолій Фойт зауважив, що на підприємстві є певні ресурси, закуплено частину засобів індивідуального захисту, але цього недостатньо. І повною мірою виконати усі вимоги постанови головного санітарного лікаря України практично неможливо.

“Хочу ще раз звернутися до мешканців міста, щоб вони нас зрозуміли. Моя позиція — не відкривати ринки. Ми це робимо тільки для здоров’я наших жителів”, – відзначив міський голова Володимир Чепурний, підсумовуючи обговорення питання роботи ринків.

Читайте також: Запорожский депутат, критикуя власть за распространение коронавируса, неправильно надел медицинскую маску, – ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Адвокат2020-04-03 21:50:40
Совмин - разрешил! Любые решения местной власти, противоречащие этому решению - НЕЗАКОННЫ!