USD: EUR:
... в Запорожье
У Бердянську під час шторму врятували 6 потопаючих відпочивальників, серед яких діти

У Бердянську під час шторму врятували 6 потопаючих відпочивальників, серед яких діти

Це сталося на минулих вихідних, коли на курорті був сильний шторм.

Про це пише «ПроБердянск».

Рятувальники-співробітники одного з дитячих оздоровчих центрів Бердянська витягли з води 6 осіб. Стас Литвин працює рятувальником. Того вечора він з колегою Антоном Голубом випадково стали свідками надзвичайної події – тонув літній чоловік. Це сталося 19 червня на Середньої косі, з боку відкритого моря, як зазначає хлопець, погода була вкрай несприятлива для купання.

Рятувальники, хоч і були без спецзасобів, кинулися на допомогу чоловікові, а в цей час поруч почала тонути жінка. На щастя, її крики про допомогу почув Руслан Корпань, який працював на узбережжі неподалік, і без коливань стрибнув у море – рятувати. Як згадує чоловік, він майже не захлинувся.

В цей же день хлопці – Стас і Антон врятували ще одну людину. Більш того 20 червня теж був шторм і на цьому ж пляжі хлопці витягли з води трьох осіб, в тому числі і дитини.

– На наступний день ми були з дітьми з табору, де працюємо. Вони не купалися – ніжки мочили у воді, тому що був шторм, – розповідає Стас. – Боковим зором побачив, що тоне жінка з дитиною. Я побіг на рятувальний пост взяв кінець Александрова (засіб для надання допомоги потопаючим), кинув його мамі, а дитину витягнув сам.

Нагадаємо, суд відправив на 9 років за ґрати двох молодих людей, які вчинили групове згвалтування 69-річної мешканки Василівського району. Зловмисники знаходилися під дією наркотиків, і змусили здійснити акт сексуального насильства ще й свого 14-річного товариша.

Читайте також:

На Запоріжжі легковик потрапив під потяг, – ФОТО

У Запоріжжі двоє людей заразилися ботулізмом: стала відомою назва торговельної марки виробника

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Ляля2021-06-27 13:28:42
Курам насмех вот твоё прозвище? Оно и видно,тупое безобразное путинососущее существо,твоё место лежать на свалке с триколором!!!
Местный2021-06-27 11:40:08
Учитесь плавать! А всякие надувные на некоторых пляжах запрещают по причине чрезвычайной опасности. Это почти гарантированный летальный исход. А свистеть под водой чрезвычайно проблематично. Особенно когда выдохнешь весь воздух.
Ляля2021-06-26 18:25:05
Нечего ходить купаться значит,я когда иду беру с собой матрас,надувной круг,и надувные подручники и купаюсь,и на всякий случай свисток на шее на верёвочке если будет уносить больше чем три метра от берега.