USD: EUR:
... в Запорожье
У Бердянську рашисти створили фейкову «нову владу» з двірників та вантажників

У Бердянську рашисти створили фейкову «нову владу» з двірників та вантажників

Жоден керівник бюджетної установи чи комунального підприємства у Бердянську не перейшов на бік окупантів, тому вони вирішили створити «мерію» із слюсарів, прибиральників та інших робітничих професій.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

Фейкова “нова влада” складається з двірників, комірників, прибиральників, слюсарів та інших фахівців “широкого профілю”, – йдеться у повідомленні.

В ОВА пояснюють, що окупантам довелося піти на такий крок, бо жоден із керівників міської влади не працює у так званій “мерії міста”.

“Депутати міської ради, за неможливості працювати сесійно та приймати рішення, працюють як волонтери. Ми знаємо, чим займається кожен представник Бердянської влади. У нас з більшості з них питань немає. Невідомо, чим займається лише один депутат міської ради від ОПЗЖ. Оцінку його діям нададуть відповідні органи”, – йдеться у повідомленні міської влади Бердянська.

Раніше ми повідомляли, що до Енергодару окупанти завезли «псів-пропагандистів» для зйомки чергового фейку про Запорізьку атомну електростанцію, щоб показати хоч якусь «перемогу» і нібито «російські терористи врятували світ від ядерної катастрофи, яку намагалися влаштувати українці».

Читайте також:

До центрального моргу Горлівки привезли тіла 100 окупантів, які загинули у Запорізькій області

“Не треба воювати, давайте жити дружно”, – заявляють російські військові, яких під Гуляйполем взяли в полон, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram.

8

Одарка2022-05-06 11:14:47
Бердянськ - це Україна! І буде Україною завжди. Двірники та слюсаря, що стали маріонеточною "владою", або залякані, або не мали вибору... Але все повернеться на місця, як тільки Україна переможе...
Оксана2022-05-05 10:38:01
Илона, да угомонитесь вы уже со своими угрозами. Вы откуда пишите? Бердянске нет никакой связи. Не надо кидать свои провокации из какого-то бункера. Бердянцы (без вас!) приняли единственно верное решение, сохранили свои жизни и свой город. Хорошо, что нормальных бердянцев гораздо больше, чем таких как вы. Они действительно ДЕРЖАТСЯ - не ведутся на провокации полоумных.
ROSA2022-05-05 03:15:19
А за что держаться, Илона? ) Конкретнее - когда ответят? Как ответят? Чем воняет их жизнь? Как может прилипнуть позор? Перед каким народом?
Игорь2022-05-04 20:53:56
В 1917 в Советы то же были избраны рабочие и колхозники и-и-и...Не всё же у кормила сидеть ставленникам барыг да кровавого клоуна...
Да да...2022-05-04 19:11:50
Я тоже так думаю о Зеклоуне, и его Наци Зомби народе. Цирк фашистов с безумием!
Да да...2022-05-04 18:20:25
Я тоже так думаю о Путлере,и его Vата Zомби народе.Цирк фашистов с безумием!
?2022-05-04 17:12:48
Президент КЛОУН , страна ЦИРК ШАПИТО . Избрали , дворников , грузчиков , слесарей , но не всем же воровать безбожно .
Илона.2022-05-04 15:29:10
Бердянцы держитесь!Русские ответят ,каждый из них,за свои злодеяния .Это будет неприменно ,кроме страха за свою вонючую жизнь к ним прилипнет ,ещё и позор и ответ перед другим народом!