USD: EUR:
... в Запорожье
У Бердянську окупанти захопили приміщення управління праці та соцзахисту населення

У Бердянську окупанти захопили приміщення управління праці та соцзахисту населення

Незначна частина співробітників зголосилася співпрацювати з окупантами.

Про це повідомляє Бердянський виконком у своєму телеграм-каналі.

Понад 100 днів, перебуваючи у тимчасово окупованому Бердянську, фахівці управління праці та соціального захисту населення Бердянської міськради продовжували виконувати свої функції. Але з 13 червня приміщення управління розташоване на вул. Захисників України 27/34 перейшло під контроль Росії. Незначна частина співробітників зголосилася співпрацювати з окупантами.

У зв’язку з цим у приміщенні управління неможливо вирішити жодні питання щодо прийому заяв та консультування відповідно до законодавства України.

Пізніше буде розміщено інформацію про номер телефону та електронну адресу, за якими можна буде з’ясувати питання соціального захисту, які турбують місцевих жителів.

Раніше ми повідомляли, що у Бердянську, у зеленій зоні Приморської площі міста на центральній набережній провели «урочисте відкриття заставного каменю», на якому зазначено, що на цьому місці буде «пам’ятник російському солдату-визволителю».

Читайте також:

У Запорізькій області російські окупанти обстріляли ферму: пошкоджені складські приміщення, ангар та техніка, – ФОТО, ВІДЕО

Два склади боєприпасів, сім гаубиць «Акація» та особовий склад: втрати окупантів у Запорізькій області за 15 червня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0