USD: EUR:
... в Запорожье
В 9-й міськлікарні Запоріжжя завершують будівництво приймального відділення, - ФОТО

В 9-й міськлікарні Запоріжжя завершують будівництво приймального відділення, - ФОТО

Медустанову активно готують до прийому ковідних хворих.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадмінстрації.

Запорізька міська лікарня № 9 – самий ковідній госпіталь в нашому регіоні. Зараз в закладі проходять лікування 135 пацієнтів з ковід. Загалом лікарня може прийняти 260 осіб.

Лікарня постійно працює і приймає хворих. Це також ускладнює ремонтні роботи, затримує їх. Однак основні будівельні роботи, як обіцяє місцева влада, завершать до Дня міста, – розповів Олександр Старух.

Після завершення будівництва приймального відділення на лікарню ще чекає оновлення в’їздів і закупівля важкого медичного обладнання, для якого готують окремі приміщення.

На сьогодні в приймальному відділенні облаштували сучасні палати для хворих з піднесеним потоковим киснем, приміщення під медичні кабінети, кабінет УЗД. Тривають роботи в хірургічному та протишоковому блоці. До середини жовтня місцева влада і підрядник обіцяють завершити будівництво повністю. Після залишиться тільки закупити важке обладнання та облаштувати під нього окремі кабінети.

Нагадаємо, за підсумками засідання Державної комісії ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 год 00 хвилин 23 вересня «жовтий» рівень епідемічної небезпеки на території всіх областей України. У зв’язку з цим, в Запоріжжі закриють всі навчальні заклади, де не вакциновано 80% колективу. Прем’єр-міністр України підкреслив, що школи, дитсадки, училища та ВНЗ закривають повністю, а не переводять на дистанційне або онлайн-навчання.

Читайте також:

Посилення карантину: скільки в Запоріжжі дитсадків, шкіл та університетів зможуть працювати

У Запоріжжі на один центр масової вакцинації стало більше

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0