USD: EUR:
... в Запорожье
У 5-й міськлікарні Запоріжжя завершили реконструкцію одного з приймальних відділень, - ФОТО

У 5-й міськлікарні Запоріжжя завершили реконструкцію одного з приймальних відділень, - ФОТО

До кінця літа обіцяють капітально відремонтувати приймальне відділення в травматологічному корпусі медзакладу.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Загальна площа реконструкції в Міській лікарні екстреної і швидкої медичної допомоги становить майже 1900 квадратних метрів. Об’єкт складається з двох частин. Перша розташовується в хірургічному корпусі медичного закладу, друга – в травматологічному. Фактично тут буде побудовано нове приймальне відділення, яке буде відповідати всім сучасним стандартам.

Станом на сьогодні повністю завершені роботи в хірургічному корпусі. Тут змонтовані інженерні та електричні мережі, обладнали пожежну та охоронну сигналізації, виконані оздоблювальні роботи в приміщеннях охорони, залу очікування, реанімації, палат, приміщень для проведення дезінфекції, рецепції вестибюля.

Наразі завершено ремонтні роботи в хірургічному корпусі, в травматологічному корпусі вони тривають. До кінця літа вони повинні бути завершені, після цього керівництво планує отримати всі необхідні дозволи та восени ввести відділення в експлуатацію.

Нагадаємо, суд відправив на 9 років за ґрати двох молодих людей, які вчинили групове згвалтування 69-річної мешканки Василівського району. Зловмисники знаходилися під дією наркотиків, і змусили здійснити акт сексуального насильства ще й свого 14-річного товариша.

Читайте також:

В Запорізькій області BMW X5 врізалася в бетонну плиту: травмувалися дві людини, — ФОТО

Запоріжцям розповіли про нові умови отримання субсидій

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0