USD: EUR:
... в Запорожье
Пішла з життя відома мешканка Запорізької області

Пішла з життя відома мешканка Запорізької області

Минулого тижня пішла з життя відома мешканка Запоріжжя – голова Селянського фермерського господарства «Надія», керівник громадської організації «Рада жінок-фермерів» Запорізької області та громадської організації «Асоціація землевласників Токмацького району» Надія Петрівна Компанієць.

Про це повідомляють в обласній державній адміністрації.

Надія Петрівна очолювала власне фермерське господарство з 1994 року, мала величезний досвід роботи у громадській діяльності та користувалася безмежним авторитетом серед аграріїв області та півдня України.

У травні 2010 року Надією Петрівною була заснована Громадська організація «Рада жінок-фермерів» в Запорізькій області, яка веде в даний час в 18 районах активну роботу з надання понад 300 сільським жінкам допомоги по веденню успішного бізнесу.

Висока професійна майстерність Надії Петрівни, її життєва мудрість, організаторський талант назавжди залишаться у вдячній пам’яті сільгосптоваровиробників.

Висловлюємо щирі глибокі співчуття рідним і близьким покійної і членам Громадської організації «Рада жінок-фермерів» в Запорізькій області.

В Енергодарі зафіксували спалах коронавірусу: в місті запроваджують посилені карантинні заходи


Читайте також:

У Запоріжжі ювілей «горбатого» Запорожця відсвяткували масштабним автопробігом, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0