USD: EUR:
... в Запорожье
«Знищені угруповання рашистів»: стали відомі наслідки «прильотів» у Мелітополі та Бердянську, – ВІДЕО

«Знищені угруповання рашистів»: стали відомі наслідки «прильотів» у Мелітополі та Бердянську, – ВІДЕО

Біля тимчасово окупованого Мелітополя палало підприємство окупантів, а у Бердянську – російські склади.

Про це в ефірі телеканалу «Ми-Україна» заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«На території тимчасово окупованої Запорізької області – Мелітополя, Бердянська, Токмака – у ворога щодня щось вибухає. Вони зовсім не можуть прослідкувати за своєю технікою безпеки, – розповів Федоров. – Вчора під Мелітополем в районі селища Обільне було знищено угруповання рашистів, які знаходилось на території одного з захоплених промислових підприємств. Така ж ситуація у Бердянську. Біля морського порту та аеродрому у окупантів щось трапилося, їх стало трохи менше. Нагадаю, що півтора тижні тому один зі складів з боєприпасами для комплексів С-300, якими кошмарили Запоріжжя, знищили на території Бердянська».

За словами міського голови Мелітополя, внаслідок невдалої роботи протиповітряної оборони окупантів ракети впали на території дачних кооперативів біля селище Мирне.

«Крім того, цього тижня від ракети російської ППО загинув один цивільний житель тимчасово окупованого Мелітополя – 24 річний хлопець, поблизу авто якого впала ракета», – розповів Іван Федоров.

За його інформацією, наразі, на жаль, не спостерігається виведення російських військ з території Запорізької області. Навпаки – ворог перекидає сюди більшу кількість техніки та живої сили.

«Але це їм стало робити набагато складніше, тому що приблизно останні півтора місяця залізнична дорога від Криму до тимчасово окупованого Мелітополя була знеструмлена. Вони могли перевозити свої боєприпаси лише «дизелями», – розказав Федоров. – Вчора це стало робити ще складніше, тому що один з залізничних мостів «втомився» і більше не зможе перевозити будь-що. Нагадаю, що росіяни використовують залізницю і для крадіжок, найчастіше – вивезення зерна та залізної руди. Тепер їм це буде неможливо робити, сподіваємось, що вони не встигнуть відремонтувати цей міст».

За добу окупанти 89 разів обстріляли 22 населені пункти Запорізької області, – ФОТО


Читайте також:

На окупованій території Запорізької області росіяни вигадали новий спосіб тиску для масової паспортизації людей

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0