USD: EUR:
... в Запорожье
Знищені установки С-300 та склади: після «бавовни» у Бердянську окупанти виїжджають із баз відпочинку

Знищені установки С-300 та склади: після «бавовни» у Бердянську окупанти виїжджають із баз відпочинку

За останній тиждень в окупованому курортному Бердянську була «бавовна» кілька разів. Окупанти у своїх пропагандистських телеграм-каналах виправдовують вибухи навчаннями. Проте місцеві жителі не вірять, оскільки під час таких «навчань» дома трясуться.

Про це повідомила голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галицина «Новинам Приазов’я».

Куди саме влучили Збройні сили України відомо, проте голова адміністрації закликає не розголошувати цієї інформації.

«За останні три дні ЗСУ зробили дуже багато росіян 200-ми, ще більше 300-ми, були стовідсоткові влучення в місце розташування особового складу окупантів. Також знищили установки С-300, склади з боєкомплектами та паливно-мастильних матеріалів», — зазначила Вікторія Галицина.

Наразі загарбники панікують і глушать зв’язок на час переміщення техніки. Проте місцеві жителі знаходять можливості повідомляти українських військових про розташування ворожих позицій.

Глава міської військової адміністрації розповіла, що багато поранених російських військових перебувають у лікарнях Бердянська. Втім, офіційно окупанти не визнають своїх втрат.

«Вони вже не знають, як пояснювати постійні прильоти, щоразу кажуть, що це такі навчання, такі прямо, що будівлі тремтять. І є передислокація особового складу. Вони 28 та 29 травня залишають бази відпочинку, дитячі табори та переміщуються у приватний сектор – на дачі Бердянська та Бердянського району», – каже чиновниця.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» увечері 25 травня Збройні сили України вдарили по ворожих складах із бойовими комплектами та складами пально-мастильних матеріалів.

Виселили всіх людей: ворог захопив гуртожиток у Запорізькій області, щоб заселити туди російських військових.


Читайте також:

Люди втрачають свідомість у чергах за російськими паспортами: у Запорізькій області окупанти посилили паспортний терор.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0