Український ресторан увійшов в топ кращих піцерій Європи
11.07.2019
847
Рейтинг Top 50 Pizza в черговий раз ранжирував кращі ресторани Європи, в яких подають піцу.
Київський Positano опинився в рейтингу на 30-му місці і став єдиним рестораном України, що потрарив в європейський топ-50.
Кухнею ресторану Positano керує Марко Черветті. Меню він розробив у співавторстві з піцайолло Енцо Коччо, який заснував La Notizia – піцерію, яку рекомендує Червоним гідом Michelin. Піцу в Positano готують в дров’яної печі Stefano Ferrara.
Топ-10 піцерій Європи:
- 50 Kalo, Лондон, Великобританія;
- Bijou, Париж, Франція;
- Bæst, Копенгаген, Данія;
- Ober Mamma, Париж, Франція;
- Pizzeria Luca, Копенгаген, Данія;
- Kytaly, Женева, Швейцарія;
- Lilla Napoli, Фалькенберг, Швеція;
- Addomme, Лондон, Великобританія;
- L’Antica Pizzeria da Michele, Лондон, Великобританія;
- Gazzo, Берлін, Німеччина.
Нагадаємо, що щорічний рейтинг Top 50 Pizza формується на базі оцінок експертів.
0