USD: EUR:
... в Запорожье
Українець, який 15 років живе в Італії, віддав дві власні автівки бійцям ЗСУ, – ФОТО

Українець, який 15 років живе в Італії, віддав дві власні автівки бійцям ЗСУ, – ФОТО

Бійці двох підрозділів ЗСУ, які воюють на запорізькому і харківському напрямках отримали дві автівки від українця, який 15 років живе в Італії. Чоловік вирішив віддати машини на потреба ЗСУ, коли побачив в інтернеті оголошення запорізького благодійного фонду.

Віталій Винту, переїхав до Мілану з України ще 15 років тому. У новій країні чоловік зайнявся будівництвом і під власну справу зібрав невеликий автопарк. Наприкінці червня Віталій побачив у фейсбуці оголошення, що запорізький благодійний фонд «Розвиток нашого міста» збирає гроші на 10 автівок для ЗСУ, ТРО та Нацгвардії.

Щоб підримати укрїнську армію чоловік вирішив віддати два власні ФІАТ Дукато – легкі та надійні комерційні автівки. Вони добре підходять для перевезення не тільки вантажів, а й пасажирів.

«Машини вирішив віддати, бо вірю у наших хлопців з ЗСУ, вірю в Україну! Це мій перший такий вчинок, яким я та моя родина дуже пишаємось. Транспорт забрали швидко, пофарбували та передали на фронт. Я вважаю, що саме прості люди мають бути прикладом і допомагати війську хто чим може», – розповів Віталій.

За його словами, віддавати автівки «незнайомцям з інтернету» було не страшно – благодійний фонд надав всі необхідні документи, які підтверджували його роботу. З Мілану автівки забрали українські волонтери, які подолали 3 тисячі кілометрів щоб доставити транспорт до Запоріжжя. Тут машини пофарбували та відправили бійцям на фронт.

Генерал ЗСУ: одне з головних завдань окупантів – захопити Запоріжжя


Читайте також:

Четвертий день поспіль окупанти переганяють через Мелітополь важку техніку

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0