USD: EUR:
... в Запорожье
Вбивство викладача запорізького ВНЗ: один з підозрюваних - поліцейський

Вбивство викладача запорізького ВНЗ: один з підозрюваних - поліцейський

Профессора ЗНУ викрали з метою вимагання грошей.

Про це повідомляє 061 з посиланням на дружину загиблого Людмилу Муц.

Згідно з матеріалами справи, група осіб викрала Луайа Файсал Муца в листопаді минулого року з метою вимагання у нього грошей. Зловмисники заманили професора під приводом допомогти з перекладом іноземному студенту, а в результаті побили. Вбивати викладача вони нібито не збиралися, але один з підозрюваних почав душити професора, поки той не помер. Тіло злочинці закопали біля села Володимирське Запорізького району. На це місце вказав один із зловмисників, який погодився співпрацювати зі слідством і його перевели в статус свідка.

За словами Людмили Муц, одним з підозрюваних у викраденні і вбивстві її чоловіка є співробітником поліції Дніпровського району. Саме в цей райвідділ зверталася жінка, щоб їй допомогли знайти чоловіка, але там відповіли, що він швидше за все поїхав за кордон. Тоді Людмила Муц звернулася до правозахисників, і справу передали в ГУНП Запорізької області. Слідчі провели розслідування і встановили коло підозрюваних.

Одному із зловмисників, який вже був раніше судимим, 31 березня обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів.

Нагадаємо, 20 квітня, біля АвтоЗАЗу сталася страшна ДТП. Водій Мітсубісі на великій швидкості вилетів на зустрічну смугу, де врізався в маршрутку. В результаті аварії загинула пасажирка легковика і три людини отримали травми.

Пізніше медики розповіли, які травми отримали постраждалі, і повідомили, що винуватець аварії був госпіталізований в лікарню у вкрай важкому стані.

Читайте також:

Запорізький парк з “живими” динозаврами оголосив про те, що він працює

“Мені страшно туди їхати”: російський репер Моргенштерн натякнув на скасування концерту в Запоріжжі, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0