USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області затримали крадіїв металевих виробів - ФОТО

У Запорізькій області затримали крадіїв металевих виробів - ФОТО

Поліцейські у Василівському та Михайлівському районах області викрили осіб, причетних до скоєння крадіжок металевих виробів.

Вчора, 8 листопада, до Василівського відділу поліції звернувся 62-річний чоловік із заявою про крадіжку в селищі міського типу Степногірськ. Так, невідомі шляхом вільного доступу викрали металеві вироби з території колишньої ферми, яка на даний час належить заявнику.

Правоохорнці встановили, що криадіжку скоїли раніше засуджені місцеві мешканці 29, 34 та 37 років. Викрадене у них вилучили.

44

Того ж дня працівники кримінальної поліції Михайлівського відділення поліції встановили особу зловмисниці, яка скоїла крадіжку металевих виробів з приватного будинку в селі Слов’янка. Нею виявилась раніше засуджена за корисливі злочини 55-річна жителька того ж села.

Встановлено, що зловмисниця, шляхом пошкодження вікна, проникла до будинку 69-річної жінки та викрала майно. Речові докази вилучено.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) КК України. На даний час вирішується питання щодо обрання зловмисникам запобіжних заходів.


P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування та в цей день публікує всі новини державною мовою.

0