USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області розшукали школярку, яка втекла з уроків

У Запорізькій області розшукали школярку, яка втекла з уроків

Працівники Мелітопольського відділу поліції протягом двох годин знайшли 11-річну дівчину, яка не пішла на заняття до школи.

Вчора, 8 листопада, о 13:40 у Мелітополі до поліції надійшло повідомлення від місцевої 31-річної жінки, яка повідомила про те, що зникла її неповнолітня донька. Інформацію про те, що дівчинки немає в школі на заняттях мати отримала від педагогів.

Співробітники ювенальної превенції встановили, що близько 8:00 жінка привела до школи свою 11-річну доньку. А через кілька годин їй зателефонували з навчального закладу та повідомили, що дівчники немає на заняттях. Крім того, до школи прийшов місцевий мешканець, який знайшов на березі озера Горячка рюкзак школярки та повідомив про знахідку педагогів.

Правоохоронці декілька годин розшукували неповнолітню: спілкувались з її рідними та друзями, перевіряли місця, куди могла піти дитина. Близько 15:30 дівчинку знайшли на місцевому ринку. Жертвою злочину неповнолітня не стала. З нею була проведена профілактична бесіда.

Наразі вирушується питання щодо притягнення матері дівчинки до адміністративної відповідальності за ознаками ч.2 ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

01


P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування та в цей день публікує всі новини державною мовою.

0