USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області зібрали найбільший урожай ранніх культур за всі роки незалежної України

У Запорізькій області зібрали найбільший урожай ранніх культур за всі роки незалежної України

Найвищий вал отримали підприємства Пологівського (683,7 тис тонн зерна при врожайності 36,2 ц з га) та Мелітопольського районів (552,9 тис тонн зерна при врожайності 31,6 ц з га).

Про це під час наради голови облдержадміністрації Олександра Старуха з керівниками структурних підрозділів повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку Олексій Шемякін.

Так, на сьогодні завершено збирання ранніх зернових та зернобобових культур. У Запорізькій області отримано найбільший валовий збір за всі роки незалежності України – намолочено 3 млн 210 тис тонн зерна. Середня урожайність цього року склала 31,8 ц з га. Для порівняння, минулого року урожайність була 27,7 ц з га.

Нагадаємо, двох ведмедів, які довгий час «працювали» в запорізькому зоопарку на Дитячій залізниці, відправлять до Нідерландів. Ведмедиці Лялі 26 років, а ведмедеві Михайлу – 9 років, і весь цей час вони жили в жахливих умовах. Ще в дитинстві вони потрапили в зоопарк і їх поселили у вольєр площею з маленьку кімнату.

Читайте також:

Педофіла-вожатого, який розбещував 10-річну дитину в таборі, взяв на поруки запорізький депутат

У Запоріжжі мати залишила немовля у закритій машині і пішла до магазину, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

ЗП2021-08-19 07:57:12
Мы должны процветать , а не выживать, хлеб все дороже и дороже......
ЗП2021-08-17 11:30:19
Урожай все больше,и цены все больше,просто удивление....
ЦеЭуропа2021-08-16 20:44:01
Тем временем Цена газа в Европе выросла до рекордных $585 за тысячу кубов после того, как "Газпром" на аукционе забронировал лишь 4% допмощностей ГТС Украины на сентябрь