USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області за дві доби вилучили підроблених цигарок на півмільйона гривень, - ФОТО

У Запорізькій області за дві доби вилучили підроблених цигарок на півмільйона гривень, - ФОТО

Загалом правоохоронці вилучили 14 тисяч пачок контрафактних цигарок та 200 літрів спирту у паках.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

13 листопада поліцейські провели обшуки у торгових павільйонах у Василівці, де виявили та вилучили близько 4 тисяч пачок контрафактних цигарок на суму понад 160 тисяч гривень.

Крім того, на території центрального ринку Кам’янки-Дніпровської виявили два торгові кіоски, в яких торгували контрафактом. На одній торговій точці вилучили понад 5 тисяч пачок цигарок на 150 тисяч гривень. З іншого торгового намету вилучено ще близько 4700 пачок на суму понад 140 тисяч гривень.

Того ж дня у селі Водяному Кам’янсько-Дніпровського району правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ 2101», водій якого перевозив паки із 200 л спирту.

Наступного дня, 14 листопада, було виявлено незаконне обіг підакцизних товарів у Новомиколаївці. В одному із продовольчих магазинів продавали сигарети без марок акцизного податку.

Загалом за дві доби правоохоронці виявили та вилучили понад 14 тисяч пачок контрафактних цигарок, що за цінами «чорного» ринку становить близько 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, у Запоріжжі 21-річна дівчина стрибнула з мосту Преображенського. На щастя, вони вижили, але отримали численні травми. Правоохоронцям вона розповіла, що вже кілька років її переслідують думки щодо суїциду.

Читайте також:

Міністр оборони України приїхав до Запорізької області та побував на будівництві військово-морської бази у Бердянську, – ФОТО

Пішов з життя відомий діяч Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

НДФЛ2021-11-17 14:40:35
Шоб они повыздоханили, твари-полицаи, живущие на халяву за счет наших налогов.
Лилиана2021-11-16 14:45:18
Надо не жадничать, а платить нашему начальнику областной полиции - Николаю Лушпиенко за "крышевание". Тогда никаких проблем не будет! Не зря на Колю уже дважды открывали уголовные дела: он - ас на счёт взяток. Но, тогда его "отмазал" Авакян, а сейчас курирует Денис Монастырский. Деньги нужны всем!