USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області в самому розпалі ремонт дороги державного значення, - ФОТО

У Запорізькій області в самому розпалі ремонт дороги державного значення, - ФОТО

Дорожники швидкими темпами відновлюють дорогу Дніпро – Васильківка – Покровське – Гуляйполе – Пологи – Мелітополь на ділянці, що проходить в рамках Запорізької області.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

У розпалі роботи з поточного середнього ремонту територіальної автомобільної дороги державного значення Т-04-01 Дніпро – Васильківка – Покровське – Гуляйполе – Пологи – Мелітополь, на ділянці, що проходить в межах Запорізької області.

Ремонт виконує ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ” на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

Вже відфрезеровано 26,5 км існуючого старого дорожнього покриття, що втратило свої міцнісні характеристики, виконано підсилення основи на найбільш аварійних ділянках — загальною протяжністю понад 11 км, та влаштовано вирівнюючим шаром — понад 5 км автодороги.

default

Нагадаємо, рано вранці 20 серпня на трасі Харків-Сімферополь сталася жахлива ДТП, в якій загинули п’ятеро людей, серед яких троє дітей. У поліції розповіли, що водій автомобіля Opel Astra виїхав на зустрічну і зіткнувся з Mercedes-190. В результаті Mercedes опинився в кюветі, де автомобіль загорівся.

Читайте також:

У Запорізькій області відновлюють міжміське залізничне сполучення

«Шлях становлення української ідентичності»: у Національному музеї літератури презентували книгу, яка стане основою аудіоподорожі островом Хортицею

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0