USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області рятувальники гасять пожежі та знищують ворожі боєприпаси після обстрілів

У Запорізькій області рятувальники гасять пожежі та знищують ворожі боєприпаси після обстрілів

Запорізькі рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки рашистських обстрілів.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Вчора, 23 серпня, піротехніки ДСНС виявили одну бойову частину РС «Ураган» та 15 одиниць касетних елементів у населених пунктах Запорізького і Пологівського районів. Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищили фахівці-піротехніки з дотриманням правил безпеки.

Впродовж доби рятувальники ліквідували в області 9 пожеж, які виникли внаслідок обстрілів окупантів.

В Енергодарі пожежа виникла у лісопарковій зоні в районі газорозподільчої станції. Для ліквідації пожежі задіяли 11 одиниць спеціальної техніки ГУ ДСНС та 43 вогнеборця. Гасіння пожежі ускладнювалося сильними поривами вітру, що унеможливлювало остаточну ліквідацію. Близько 20:00 пожежу вдалося повністю ліквідувати. Площа знищена вогнем склала 7 га. Наразі ситуація контрольована.

На території Комишувахської ОТГ вогнеборці приборкали дві пожежі. У селі Зарічне горіла будівля сільськогосподарського призначення з обладнанням на площі 400 кв.м, а у селі Новояковлівка – будинок культури на площі 300 кв.м.

В Оріхові вогнеборці ліквідували шість пожеж: через ворожі обстріли горіли житлові будинки і господарчі споруди. Інформація стосовно постраждалих з’ясовується.

Всього від ГУ ДСНС для ліквідації наслідків ворожих обстрілів та надання допомоги населенню залучалися 110 рятувальників та 27 одиниць техніки.

Сьогодні вночі російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Запоріжжю: влучили в об’єкти інфраструктури, пошкоджені будинки, – ФОТО


Читайте також:

У Запорізькій області ворог завдав авіаційних ударів по двом селам: яка ситуація на фронті

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0