USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області на поминальні дні обмежать масове відвідування кладовищ

У Запорізькій області на поминальні дні обмежать масове відвідування кладовищ

Глава області Олександр Старух закликав запоріжців поберегти своє здоров’я, і ​​уникнути масового відвідування кладовищ.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Вчора, 25 квітня в Україні оновили карантинні зони. Запорізька область поки залишається в «червоній» зоні. Але за прогнозами головного санітарного лікаря України Віктора Ляшко наступного тижня з «червоної» зони вийде Запорізька область і ще 4 регіони.

На минулому тижні глава Запорізької ОДА Олександр Старух під час засідання регіональної комісії ТЕБ та НС повідомив, що серед найважливіших карантинних заходів на найближчий час – обмеження масових відвідин кладовищ на поминальні дні.

«Згідно з церковними канонами, згадати померлих можна і в інший час, а про своє життя і здоров’я варто подбати сьогодні», – сказав голова області.

Нагадаємо, 25 квітня в Запоріжжі відбулася історична подія. Найбільший кран в Європі «Захарій» за допомогою чотирьох буксирів транспортував від Кривої бухти до пілонів – до будівництва №10 – величезну конструкцію. Її довжина становить 84 метрів, а вага – 720 тонн. Конструкцію вже опустили на тимчасові опори.

Читайте також:

42-річна запоріжанка після смерті стала доноркою органів для трьох людей

В Запорізькій області дівчина поцілила в обличчя своєї подруги з рушниці: суд виніс вирок винуватиці

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0