USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі скликали позачергову сесію міської ради

У Запоріжжі скликали позачергову сесію міської ради

Завтра, 14 липня, у Запоріжжі відбудеться позачергове засідання міської ради.

Відповідне рішення про скликання позачергової сесії Запорізької міської ради прийняли 9 липня на засіданні ініціативної групи депутатів VIII скликання.

Як вказано у рішенні, опублікованому секретарем міської ради Анатолієм Куртєвим, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесія міської ради може бути скликана за пропозицією не менш як однієї третини депутатів від загального складу ради. Відповідно, ініціативна група депутатів 9 липня провела засідання, на якому прийняла рішення скликати позачергову сесію міської ради 14 липня і винести на розгляд проекти рішень, які мали розглянути на попередньому засіданні, яке не відбулося. «За» відповідне рішення проголосували усі 25 ініціативних депутатів.

«Ми скликали позачергову сесію! Не доведеться чекати ще тиждень, для того, щоб вирішити питання про виділення коштів на відшкодування вартості інсулінів, виділення коштів на заробітні плати медикам, на ремонт доріг, будинків та навчальних закладів, на допомогу дітям, які постраждали внаслідок збройних конфліктів. Нагальні соціальні, бюджетні питання та питання життєдіяльності міста, які включені до порядку денного сьомої сесії Запорізької міської ради, потребують негайного вирішення!, – написав на своїй сторінці у соціальній мережі секретар міської ради Анатолій Куртєв. – Тому разом з іншими депутатами міської ради, провели засідання, на якому одноголосно постановили скликати позачергову сесію вже цього тижня – 14.07.2021 об 11 годині ранку. Роботу міської ради нарешті буде розблоковано!».

Засідання відбудеться вже завтра, 14 липня, о 11:00, у залі засідань міської ради.

Як вже писав «Перший Запорізький», міський голова Запоріжжі наразі перебуває на лікарняному після операції на серці. Перед цим пленарне засідання міської ради тричі не вдалося провести.


Читайте також:

На території заповідника «Хортиця» збільшили кількість чергових нарядів поліції, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗП2021-07-14 19:39:36
На кичкасе на пляже ремонт не сделан,целый обман,как и на правом пляже,хватит Буряк воровать!!!миллионы не доложены в застройку.
Доброжелатель2021-07-14 08:51:56
Давно должны были сделать, да и вообще порядок в городе навести! Занятые, бедолаги. Или очередное прикрытие, чтобы карманы себе набить? Лучше "поднимите" свою пятую точку да перейдите от слов к делу. А то только и умеете, что заседать с умными отъеденными рожами.