USD: EUR:
... в Запорожье
KAZKA, Pianoбой, Alyona Alyona, фудкорти, фотозони і дитячі локації: у Запоріжжі пройде музичний фестиваль Khortytsia Freedom

KAZKA, Pianoбой, Alyona Alyona, фудкорти, фотозони і дитячі локації: у Запоріжжі пройде музичний фестиваль Khortytsia Freedom

У цьому році на «Khortytsia Freedom» буде більше 30 крутих артистів і три абсолютно різні сцени: Ethno Stage, Wake UP Stage, Freedom Stage.

Фестиваль триватиме два дні 31 і 1 вересня в режимі нон-стоп, для запорожців і жителів міста виступлять топові українські артисти: відкриття українського репу Alyona Alyona, група Green Grey, Pianoбой Дмитро Шуров, популярний колектив KAZKA, група YUKO, запорізька група «Хорта» , колектив «гуцул-металу» Карні, українські метал-група «MOTANKA», рок-група Epolets, Був’є, Folknery, Чумацький Шлях, Арсен Мірзоян, Один в каное, Кімната Гретхен, MamaRika і багато інших.

Також на учасників чекає вже давно відомий фестиваль вуличної їжі, де будуть представлені кращі заклади не тільки Запоріжжя, а й інших міст України, інтерактивні локації, яскраві фотозоні, дитячі майданчики і атракціони. Гості з інших міст України відвідають екскурсії по туристичних маршрутах острова Хортиця.

Місце проведення фестивалю залишилося незмінним: в парку Металургів ім. В.Сацький (коло Планетарію). Вхід вільний.

0