USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі пройде літній кубок гумору

У Запоріжжі пройде літній кубок гумору "Седластий 2019"

“Седластий 2019” – це традиційна подія для гумористів Запоріжжя і України, яка цього року відзначає свою десяту річницю.

За час існування кубка в ньому брали участь команди із Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Одеси, Чернігова, Донецька, Сум, Києва та інших міст України.

Основною подією цього заходу стане гумористичне змагання за Літній кубок гумору “Седластий 2019” з призовим фондом в розмірі 10 тисяч гривень.

Гумористам і вболівальникам команд не доведеться нудьгувати у вільний час. Тут також пройде змагання з футболу, волейболу, інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», веселий квест і багато інших активностей.

Членами журі стануть зіркові гості. А саме, віце-чемпіони першого сезону телевізійного проекту “Ліга сміху” на каналі “1 + 1” – команда “Заинька”, учасники “Бійцівського клубу”, “Розсміши коміка” і актори гумористичного шоу “IMPROVIZ”.

Сам кубок відбудеться вже 12-14 липня на острові Седластий, б / о “Меридіан”

Ті, хто бажає поборотися за кубок або просто любить весело і яскраво проводити час в компанії творчих і цікавих людей, може зареєструватися на захід за посиланням.

0