USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі на пішохідному переході збили двох дівчат-підлітків: водій вживав марихуану, — ФОТО

У Запоріжжі на пішохідному переході збили двох дівчат-підлітків: водій вживав марихуану, — ФОТО

Поліція затримала 30-річного водія автівки «Иж 2717-90», який збив двох 15-річних дівчат, коли ті переходили дорогу на пішохідному переході.

Аварія сталася вчора, 9 лютого. ГУНП Запорізької області повідомляє, що близько 17:30 водій автомобілю «Иж 2717-90» їхав від проспекту Інженера Преображенського у напрямку вулиці Наукове містечко. У попутному з ним напрямку рухався «ВАЗ 2101».

Поблизу зупинки громадського транспорту «Цимеж» дві дівчини почали перетинати дорогу через позначений дорожньою розміткою та дорожніми знаками нерегульований пішохідний перехід. Побачивши їх, водій ВАЗу загальмував та різко відвернув кермо вбік, щоб уникнути наїзду, а водій «Иж 2717-90» продовжив рух та наїхав на дівчат.

Дівчат госпіталізували до лікарні із тяжкими травмами.

У наркодиспансері з’ясувалося, що ознак сп’яніння не виявлено. Проте, встановлений факт вживання водієм марихуани. Наразі, водія затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом ДТП слідчим поліції розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном  (098) 590-65-92  або 102.


Читайте також:

Запорізький нацгвардієць припинив бійку в тамбурі електрички

У Запоріжжі завершили реконструкцію «Дубового гаю»: як тепер виглядає парк, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0