USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі чоловік на очах у десятьох дітей вбив цуценя: він може сісти за ґрати на 5 років

У Запоріжжі чоловік на очах у десятьох дітей вбив цуценя: він може сісти за ґрати на 5 років

Неймовірно жорстокий випадок вбивства собаки стався у Запоріжжі. Поліція повідомила подробиці.

25 грудня до Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення, що 24 грудня близько 19 години  у дворі будинку по вулиці Зестафонській у Запоріжжі, на очах у дітей чоловік зарізав вуличного собаку. Тварина загинула. Десятеро дітей спостерігали цей жорстокий вчинок з дитячого майданчику.

За попередньою інформацією, поліцейські встановили особу 42-річного місцевого мешканця, який скоїв вбивство. Під час спілкування зі співробітниками поліції чоловік категорично заперечував свою провину в загибелі тварини.

26 грудня слідчим, під процесуальним  керівництвом окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження  за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами, вчинене у присутності малолітнього чи неповнолітнього) Кримінального кодексу України.

На теперішній час вирішується питання повідомлення фігуранту кримінального провадження про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Наразі для об’єктивного та всебічного розслідування справи, з метою  встановлення  причин та обставин події, поліцейські звертаються до свідків жорстокого поводження з твариною із проханням відгукнутись і  звернутись до Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області за телефоном слідчого:  099-619-00-41. 


Читайте також:

У Запорізькій області через коротке замикання сталася смертельна пожежа, – ФОТО

Рух вантовим мостом у Запоріжжі відкриють у січні 2022 року, – міністр інфраструктури

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Акула2021-12-29 21:00:14
Я бы ему яйца ножом отрезала и скормила собакам.
следак2021-12-29 14:29:50
А че узнавать-то, позвони по тел. 099-619-00-41, найди самую темную, не знаю, что и вперед, ты же "туйсон".
Тайсон2021-12-28 15:00:21
Это просто конченый ублюдок,которому не место в нормальном обществе,если оно не понесёт наказание,узнать эту личность,и устроить ему также самосуд где нибудь в тёмной.