USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі боржникам за послуги водоканалу перекриють каналізацію - АДРЕСИ

У Запоріжжі боржникам за послуги водоканалу перекриють каналізацію - АДРЕСИ

Комунальне підприємство «Водоканал» продовжує відключення від послуг централізованого водовідведення квартир абонентів, які мають заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення понад 300 гривень.

У приватному секторі це може бути відключення від водопостачання, в багатоквартирних будинках – від внутрішньобудинкової каналізації. Так, протягом листопада співробітники підприємства відключать від послуг 123 абонента-боржника. Відповідна інформація з’явилася на офіційному сайті комунального підприємства.

Перед відключенням проводиться значна попередня робота. Споживачам, які мають заборгованість, направляються листи-попередження із зазначенням дати відключення та з пропозицією сплатити борг. Перед початком робіт по відключенню, представники служби реалізації підприємства уточнюють, чи погашена заборгованість.

При відсутності оплати, бригада КП «Водоканал» виконує відключення квартири від внутрішньобудинкової системи водовідведення шляхом встановлення заглушки. Відключення проводиться без доступу до квартири. Спеціальний гнучкий шланг з заглушкою вводиться в систему водовідведення з даху або технічного поверху житлового будинку.

Для відновлення підключення до внутрішньобудинкової системи водовідведення (або водопостачання – в приватному секторі) споживач повинен погасити існуючий борг або укласти договір про його сплату в розстрочку.
0001 0002


P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування та в цей день публікує всі новини державною мовою.

1

Висмут2017-11-09 09:51:03
и как людям по большому ходить? в окно???