USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі агресивний пасажир маршрутки вдарив поліцейського і намагався втекти

У Запоріжжі агресивний пасажир маршрутки вдарив поліцейського і намагався втекти

У Запоріжжі агресивний пасажир маршрутки вдарив поліцейського і намагався втекти.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Цей інцидент стався у вівторок увечері, 28 липня. Чоловік без засобів індивідуального захисту зайшов в маршрутку, яка їхала в Комунарський район, і почав грубо поводитися з іншими пасажирами: чіплятися до тих, хто був в масці, і ображати їх нецензурною лайкою.

Свідком цього став працівник поліції, який перебував на службі в цивільному одязі і без табельної зброї. Він представився, показав службове посвідчення і зробив зауваження чоловікові з приводу його поведінки. Втім, порушник почав поводитися ще більш агресивно.

Поліцейський запросив його вийти з автобуса, щоб пройти в Комунарський райвідділ поліції. Але на зупинці чоловік вибив у поліцейського з рук мобільний телефон, вдарив його по голові і почав тікати. В результаті правоохоронець наздогнав порушника і доставив його до місцевого райвідділу поліції.

У лікарні, в яку звернувся поліцейський, діагностували забій скроневої області голови і надали поліцейському медичну допомогу.

Тепер зловмиснику за опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків загрожує штраф, арешт або обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

У Запоріжжі на площі Героїв попрощалися із загиблим солдатом «Азова», якого вбив агресивний чоловік, – ФОТОРЕПОРТАЖ


Читaйте тaкoж:

У Запорізькій області негода затопила відомий курорт, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0