Перший Запорiзький

У Приморську брати-поліцейські врятували з задимленої квартири 9-місячну дитину, — ФОТО

У Бердянському районі поліцейські випадково опинилися біля будинку, в якому через несправність електрики могла статися велика пожежа.

Так, пресслужба ДСНС розповідає: 31 січня об 11:56 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Вересневій Приморську.

На місці події рятувальники встановили, що у кухні одній з квартир горить пральна машина.

Як з’ясувалося в ході попереднього розслідування, в помешканні знаходилася молода жінка із новонародженим сином. Злякавшись, матір відкрила вікно та почала кликати на допомогу. У дворі будинку випадково опинились двоє працівників поліції, у яких був вихідний день після добового чергування.

Поліцейські викликали рятувальників і швидку та розпочали рятувальні дії. Один з них залишився на сходовому майданчику та перекрив подачу газу до будівлі, а другий зайшов до задимленої квартири, де у дальній кімнаті розшукав 9-місячного хлопчика. Малюк у цей час спав.

Дитину винесли на свіже повітря та передали медикам швидкої, які разом із працівниками ДСНС прибули на місце події. Хлопчик не постраждав.

О 12:06 вогнеборці локалізували загоряння, а о 12:15 – повністю ліквідували його. Ймовірно, причиною пожежі стала несправність в електричному обладнанні.

Як з’ясувалося, поліцейські – рідні брати. За розповіддю одного із них, в ситуації, в якій вони опинилися, не можна було зволікати, адже мова йшла про життя дитини. Не було часу на роздуми, тому брати почали діяти одразу. Спільними зусиллями вони врятували малюка.

Мати маленького хлопчика висловила подяку поліцейським за те, що швидко прийшли на допомогу та врятували її дитину.


Читайте також:

Маршрутка збила людину на центральному проспекті Запоріжжя: подробиці від поліції

Біля автозаправки у Запоріжжі ледь не вибухнув автомобіль, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!