USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі працівники соцслужби декілька місяців не могли потрапити до будинку, в якому в антисанітарних умовах жили троє дітей

У Мелітополі працівники соцслужби декілька місяців не могли потрапити до будинку, в якому в антисанітарних умовах жили троє дітей

У Мелітополі з родини забрали трьох дітей, адже умови проживання із матір’ю загрожували їхньому життю і здоров’ю.

Декілька місяців знадобилось спеціалістам служби у справах дітей, щоб в рамках правового поля потрапити до приватного будинку, де проживали малолітні діти. Ані вчителі дітей, ані фахівці з соціальної роботи не змогли знайти спільної мови з матір’ю дітей та вплинути на її поведінку, розповідають представники служби у справах дітей Мелітопольської міськради.

На жаль, підозри підтвердились — умови проживання загрожують життю і здоров’ю малолітніх дітей. Всередині будинку була антисанітарія, чадний смог від пічного опалення, окрім цього, у дітей були відсутніми обов’язкові шкільне навчання та необхідне лікування.

Дітей віком 15, 6 та 11 років забрали з родини. Жінка поводилася агресивно.

Нагадаємо, що раніше у Мелітополі інтернет-майстер викликав органи опіки через антисанітарний стан будинку, в якому живе дитина. Можливо, йдеться про одну й ту ж родину.


Читайте також:

Запоріжець напідпитку закинув на балкон квартири муляж гранати: мешканців будинку евакуювали

У Запорізькій області п’яний водій влаштував смертельну ДТП, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0