USD: EUR:
... в Запорожье
У Бердянську російські окупанти перейменували захоплене радіо «Азовська хвиля» та поширюють пропаганду

У Бердянську російські окупанти перейменували захоплене радіо «Азовська хвиля» та поширюють пропаганду

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області російські загарбники перейменували захоплену радіостанцію «Азовська хвиля» та поширюють дезінформацію та пропаганду.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

«Бердянці у тимчасово окупованому місті знову були в інформаційній блокаді через повну відсутність мобільного зв’язку та частково інтернету. Захоплене росіянами місцеве радіо 106 FM, яке нині має назву «Свободный Бердянск», поширює пропагандистські меседжі та дезінформацію щодо справ у місті та Україні загалом»,  – повідомив речник Запорізької обласної війської адміністрації Іван Ареф’єв.

Як вже писав «Перший Запорізький», 8 березня російські військові захопили в Бердянську місцевий  медіахолдинг «ПРО100», до складу якого входять телекомпанія «ЮГ», радіостанція «Азовська хвиля», газети «Бердянські відомості» та «Відомості Півдня».

Окрім того, стало відомо про випадок, коли у Бердянську місцевий провайдер відмовився від ліцензії Нацради з питань теле- і радіомовлення, щоб не співпрацювати із російськими військовими, які окупували місто.

У Запорізькій області російські окупанти розграбували асфальтні заводи та бази підприємств, що займаються ремонтом доріг, – ФОТО  


Читайте також:

Окупанти обстріляли житлові будинки у трьох населених пунктах Запорізької області: троє людей загинуло та 11 поранено, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0