USD: EUR:
... в Запорожье
Тисячі кілометрів доріг і запорізькі мости: прем'єр назвав головні завдання на 2020 рік

Тисячі кілометрів доріг і запорізькі мости: прем'єр назвав головні завдання на 2020 рік

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук в інтерв’ю “Украіна24” назвав головні завдання Уряду на 2020 рік

Чотири тисячі кілометрів доріг та запорізькі мости, які “на особливому рахунку” — ось головні цілі Уряду на 2020 рік. Про це в інтерв’ю “Украіна24” заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

У тому числі й для цього уряд змінив керівництво Служби автомобільних доріг України. Гончарук упевнений, що новий глава “Укравтодору” Олександр Кубраков зможе оновити Службу, та виконати поставлені перед ним завдання.

— Зараз там молодий, порядний, професійний менеджер, який повністю змінює команди по країні. Перше завдання — прибрати звідти корупцію. Уже десятки людей звільнені з керівних посад, — заявив прем’єр.

Олексій Гончарук підкреслив, що в наступному році можна буде побудувати і більше 4 тисяч кілометрів доріг — але все буде залежати від того, наскільки вдасться залучити іноземних інвесторів. А ось будівництво запорізьких мостів прем’єр назвав одним з “амбітних проектів”, який стоъть “на особливому рахунку”.

— У нас є пара амбітних проектів, які ми б хотіли реалізувати в наступному році. Запорізький міст — це точно проект, який у нас на особливому рахунку.


Читайте також:

«У наступному році будівництво почнеться»: президент Зеленський зробив заяву про запорізькі мости, — ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

Егор2020-01-01 05:57:36
Согласно указаний Премьера и по явной тупости "нового кадра" в Укравтодоре началась "охота на ведьм" среди руководящего состава Служб автодорог в областях Украины. Главное, без причин, а просто "в свое удовольствие", требуют с людей, как правило специалистов с огромным опытом работы, заявления на увольнение "по собственному желанию". На их места влепливают "работничков", себе ровня - малолеток без должного образования и нулевым опытом работы. Работами на дорогах Украины "занялись" АШОТЫ! ИДЕТ УМЫШЛЕННЫЙ И ПОЛНЫЙ РАЗВАЛ ДОРОЖНОГО ХОЗЯЙСТВА УКРАИНЫ !!!