USD: EUR:
... в Запорожье
ТНМК, Джамала і Laud заспівали свої хіти під акомпанемент юних запорізьких музикантів - ВІДЕО

ТНМК, Джамала і Laud заспівали свої хіти під акомпанемент юних запорізьких музикантів - ВІДЕО

Сьогодні, 24 червня, в Туристичному інформаційному центрі відбулася презентація музичних кліпів, створених в рамках проекту «Діти з зірками».

«Діти з зірками» – унікальний творчий задум, завдяки якому талановиті учні запорізьких шкіл мистецтв отримали можливість зіграти разом з відомими виконавцями української сцени.

Ідею спільних виступів було реалізовано при проведенні нинішнього музичного фестивалю Zaporizhzhia Jazzy. Популярні музиканти заспівали разом з учнями п’яти музичних шкіл міста.

Відеокліпи відзняті на мальовничих локаціях представляють спільні пісні з топовими українськими артистами – LAUD, Джамала, групою ТНМК і Віктором Павликом та вихованцями музичних шкіл та шкіл мистецтв.

Так, LAUD заспівав одну зі своїх популярних композицій «Два дні» разом з ансамблем «Конфетті» школи мистецтв № 1 і ученицею школи мистецтв № 2 Євою Вараввою (фортепіано).

У виконанні Джамали і зведеного ансамблю бандуристів «Freedom Wings» музичних шкіл № 2, 5, 7 пролунав популярний хіт «Крила».

Зразковий ансамбль «Джаз-академія», школа мистецтв №3, акомпанував групі ТНМК під час виконання пісні «Чикаго».

Нагадаємо, «Діти з зірками» – унікальна творча програма, вже вдруге реалізується з ініціативи департаменту культури та туризму Запоріжжя. Запрошеними зірками минулого року стали соліст групи «Pianoбой» Дмитро Шуров, український композитор і піаніст Єгор Грушин, відома українська співачка Марія Чайковська.

0