USD: EUR:
... в Запорожье
Зв'язали дорослих та 9-річну дитину і погрожували вбити: у Мелітополі затримали злочинне угруповання, - ФОТО

Зв'язали дорослих та 9-річну дитину і погрожували вбити: у Мелітополі затримали злочинне угруповання, - ФОТО

Троє мешканців Запорізької області займалися розбійними нападами на території нашого регіону та Херсонської області, дотримуючись суворої конспірації.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Останній злочин, який скоїло угруповання, був зафіксований у Геніченську на Херсонщині. Троє чоловіків у масках увірвалися у двір, побили господаря, а потім пов’язали його з дружиною та 9-річною онукою. На голову чоловіка злочинці одягли поліетиленовий пакет і погрожували задушити, якщо він не зізнається, де зберігаються гроші та цінні речі. Вони забрали все цінне майно та втекли.

Зловмисники використовували спеціальну техніку для блокування радіосигналу, а пересувалися машини з підробленими номерами.

Поліцейські Херсона та Запоріжжя затримали зловмисників у Мелітополі. Ними виявилися чоловіки 1983 та 1984 років народження. Під час обшуку правоохоронці виявили викрадені у пенсіонерів речі: мисливська рушниця, 8 тисяч доларів США, 5 тисяч гривень, ювелірні прикраси, два смартфони, планшет та відеореєстратор.

Наразі злочинцям загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Найближчим часом їм повідомлять про підозру і оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила про те, як просувається розслідування справи двох мешканців Запоріжжя, котрі воювали на боці так званої «Донецької народної республіки».

Читайте також:

SkyUp літатиме із запорізького аеропорту до Чорногорії, Туреччини та Єгипту

У Запоріжжі завершили реконструкцію «Дубового гаю»: як тепер виглядає парк, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0