USD: EUR:
... в Запорожье
Суд вирішив не штрафувати маршрутника за порушення карантину, адже той віз вірян на богослужіння

Суд вирішив не штрафувати маршрутника за порушення карантину, адже той віз вірян на богослужіння

Вільнянський районний суд Запорізької області вирішив не залучати до відповідальності за порушення правил карантину водія приміського маршрутного рейсу.

У вересні поблизу Вільнянського району патрульні зупинили маршрутника, який, всупереч карантиннbм заборонам, перевозив пасажирів більше, ніж сидячих місць в салоні, пише 061.

У суді чоловік зізнався, що розкаюється в скоєному, і зробив це не спеціально. Вінпогодився з тим, що в маршрутці їхало набагато більше людей, ніж місць в салоні, але при цьому підкреслив, що майже всі його пасажири в той день їхали в Запоріжжя, щоб відвідати богослужіння в Свято-Андріївському кафедральному соборі. Так як він шанобливо ставиться до релігії, він не зміг відмовити вірянам. В результаті водій попросив суд змилуватися і звільнити його від адміністративної відповідальності. Адвокат також просив суд закрити справу через малозначність правопорушення.

Суддя вирішив, що водій винен, але врахував його визнання і те, що його дії не завдали нікому шкоди. На цій підставі суд звільнив водія від покарання, обмежившись усним зауваженням.


Читайте також:

В центральній частині Запоріжжя організували незаконний ялинковий базар

Яку зарплатню отримав голова Запорізької ОДА в листопаді

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0