USD: EUR:
... в Запорожье
Суд обрав запобіжний захід для колишнього Запорізького губернатора в справі про декларування недостовірної інформації

Суд обрав запобіжний захід для колишнього Запорізького губернатора в справі про декларування недостовірної інформації

Солом’янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід для екс-губернатора Запорізької ОДА, генерал-майора Костянтина Бриля.

Колишнього чиновника зі званням «Заслужений юрист України» підозрюють в декларуванні недостовірної інформації.

У Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі звертають увагу на те, що Бриль в деклараціях за 2016 і 2017 роки не вказав майно, а саме: об’єкти нерухомості, в тому числі земельну ділянку, автомобілі, а також доходи і корпоративні права, на загальну суму майже 35 мільйонів гривень і 8 мільйонів гривень відповідно. Також НАБУшників збентежила історія 2015 року, коли Бриль не подав е-декларацію в НАПК, посилаючись на свою роботу в СБУ.

В результаті суд розглянувши клопотання детективів НАБУ, узгоджене з заступником керівника САП, постановив задовольнити його частково.

Бриль заборонили на 9 вересня відлучать за межі Києва без узгодження з прокурором і детективом, зобов’язали повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи і утримаються від спілкування зі свідками в частині обставин кримінального провадження.

Як ми повідомляли раніше в числі свідків є дружина, тесть і батьки Бриля, керівник фірми «Мисливські стежки» Віталій Радевич, запорізький нардеп Вадим Кривохатько, громадська активістка Ірина Лех, а також ряд інших підприємців і реєстраторів.

3

Король Артур2019-07-24 09:02:37
САП надо провести обыски у всех замов Запорожской областной государственной администрации, как на работе, так и дома, они за время царствования Брыля натырили и сейчас продолжают тырить бюджетные деньги.
Адвокат2019-07-23 20:21:57
Сурово! Если и дальше так пойдет, придется ответить по всей строгости закона! На все 850 гривен штрафа! Ну если верховный суд не отменит суровый приговор!
Колишньому очільнику Запорізької ОДА обрали запобіжний захід | Інформаційний портал "Вибір"2019-07-23 12:26:19
[…] Колишнього чиновника зі званням «Заслужений юрист України» підозрюють в декларуванні недостовірної інформації, передає 1news.zp.ua […]