USD: EUR:
... в Запорожье
Будівництво мостів в Запоріжжі йде швидкими темпами: що зробили на сьогоднішній день, - ФОТО

Будівництво мостів в Запоріжжі йде швидкими темпами: що зробили на сьогоднішній день, - ФОТО

На всіх майданчиках посиленими темпами тривають будівельні роботи.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької ОДА.

Голова облдержадміністрації Олександр Старух побував на будівельному майданчику мостових переходів, де ознайомився з ходом будівництва. Зокрема, він оглянув створення шляхопроводу під залізничною колією, який з’єднає вулицю Тюленіна з новим вантовим мостом.

Проєктна довжина залізничного шляхопроводу (споруда №18) становить 160,5 метрів. Наразі тривають роботи з буріння і бетонування опор, завершити їх на цьому об’єкті планується наступного року.

Як розповів в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олег Галич,  посиленими темпами тривають будівельні роботи і на інших майданчиках. Так, на Балковому мості закінчені роботи по поздовжньому насуванню прогонової будови споруди довжиною 405 м та вагою понад 3400 т на постійні опори. Виконано демонтаж аванбеку та здійснюється демонтаж ар’єрбеку. Розпочато роботи з опускання прогонової будови на опорні частини.

На Вантовому мості раніше виконано монтаж шести секцій прогонової будови плавучим краном LK-800 “Захарій”. Виконується монтаж  опалубки та риштувань на пілоні та влаштування арматурного каркасу пілону. Уже забетоновані перші захватки пілону з верхової та низової сторони.

На будівельному майданчику у Кривій Бухті завершено збирання восьмої секції прогонової будови, змонтовано 716 т металоконструкцій. Виконуються роботи з укрупнювального збирання нижніх та верхніх ортотропних плит для секцій прогонової будови з низової сторони.

Нагадаємо, в Запорізькій обласній лікарні помер 12-річний хлопчик, якого різко стало погано в таборі в Херсонській області. Через три дні його перевели в запорізьку лікарню, де діагностували двосторонній набряк мозку з вклиненням стовбура головного мозку. З кожним днем стан хлопчика погіршувався і 26 серпня серце Тимофія не витримало. Медики 50 хвилин проводили реанімаційні дії, але вони виявилися безуспішними.

Читайте також:

В Запоріжжі хочуть створити сучасний музей судноплавства

Під Запоріжжям відбулася ДТП, в якій загинув 10-річний хлопчик і ще двоє дітей постраждали, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Вася2021-08-29 17:16:55
журнашлюха - шо це таке Наразі? Відповідай заразо!
Петя2021-08-29 07:35:32
видимо эти писаки с украинского переводят гугл переводчиком
Шеф-редактор2021-08-28 18:56:20
Малограмотность и убожество пишущей братии "Первого запорожского" просто шокирует ! Сайт, оправдывая своё название, прочно удерживает первенство по грамматическим ошибкам, непрофессионализму, шаблонному мышлению и лакейскому обслуживанию правящего режима. К сожалению среди выпускников многочисленных журфаков множество малограмотных троечников-недоучек с узким кругозором и убогим уровнем развития, которые своё невежество и заблуждения тиражируют на многотысячные аудитории читателей и зрителей. За последние 25 лет стало очень заметным падение образовательного и культурного уровня населения Украины.