USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо, скільки запоріжців вже повністю вакциновано

Стало відомо, скільки запоріжців вже повністю вакциновано

Якщо на початку кампанії робили по 50 щеплень на добу, то сьогодні рекорд області становить понад 16 тисяч вакцинованих на день.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

На початку цього тижня Запорізька область перетнула показник у мільйон доз використаних вакцин. Станом на ранок 9 грудня у регіоні використано 1023754 дози вакцини. У тому числі 552 301 особа – отримали одну дозу вакцини, 471 453 особи закінчили вакцинацію (одержали 2 щеплення).

«На сьогоднішній день майже 35% дорослого населення області має дві дози вакцини. Навіть скептики переконалися, що це допомагає. Треба далі рухатися цим шляхом. Наше завдання – щепити 70% дорослого населення області, адже саме таку цифру медики називають необхідною для формування колективного імунітету», – наголосив голова ЗОДА Олександр Старух.

Нагадаємо, у Шевченківському районі чотири дівчини віком від 15 до 16 років побили на спортмайданчику школи однолітків 16, 13 та 14 років. Найактивнішу учасницю бійки суд відправив на два місяці до СІЗО. Щодо ще двох підозрюваних застосовані запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Читайте також:

Підготуйтеся до свят: де у Запоріжжі можна купити новорічну ялинку

На Запоріжжі школяр влаштував стрілянину в гімназії: постраждав один з учнів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0