USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо, скільки мільйонерів живе в Запорізькій області

Стало відомо, скільки мільйонерів живе в Запорізькій області

У Запорізькій області з початку року збільшилася кількість мільйонерів – їх стало 81.

Про це повідомляють в обласному управлінні ДПС.

Від запорожців, чий статок в 2019 році перевищив мільйон гривень, бюджети отримають майже 20 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,6 мільйона гривень військового збору.

За чотири місяці 2020 року запорожці задекларували 949 мільйонів гривень. Декларації про доходи, отриманих в попередньому році, подали 23,3 тисяч жителів Запорізької області. В результаті до бюджетів надійде 73 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб і майже 11 мільйонів військового збору.

Серед лідерів декларування – громадяни, які продавали власну сільськогосподарську продукцію – таких 16,1 тисяч. Про отриманим спадщини повідомили в 1023 деклараціях, про доходи від здачі в оренду нерухомого майна – 588 декларацій, від продажу рухомого майна – 526, від продажу нерухомості – 483.

Зокрема, житель. Запоріжжя задекларував близько 56 мільйонів від продажу нерухомого майна, до бюджету з цієї суми сплачено 2,8 мільйона гривень податків і 835 тисяч військового збору. Ще один запорожець отримав майже 32 мільйони від реалізації нерухомості, отримання спадщини, а також від підприємницької діяльності.

У Запорізькій ОДА розповіли подробиці спалаху коронавируса в Михайлівському районі


Читaйте також:

Як жителі Запорізької області заробляють на енергії сонця і розвивають «зелені» технології, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

0