USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо, коли в Запорізькій області очікують другу хвилю коронавірусу

Стало відомо, коли в Запорізькій області очікують другу хвилю коронавірусу

У Запорізькій області через два місяці очікують нову хвилю коронавірусу.

Про це під час прес-конференції повідомив заступник голови Запорізької ОДА Олена Теряєва.

Фахівець розповіла, що, незважаючи на високі показники захворюваності COVID-19, Запорізька область все ще знаходиться у «зеленій зоні».

Проте, через тенденцію зростання і загострення ситуації на західній Україні, за її словами, в Запорізькій ОДА другу хвилю коронавируса очікують наприкінці жовтня – на початку листопада. Олена Теряєва розповіла, що в області очікують зростання кількості хворих, тому проводять всі необхідні заходи, зокрема, готують лікарні другої хвилі для приймання інфікованих.

Як відомо, існують три критерії Міністерства охорони здоров’я, за якими визначають рівень епідеміологічної небезпеки: завантаженість ліжок в лікарнях, показник захворюваності COVID-19 не вище 40 на 100 тисяч населення, а також кількість тестувань на ковід на 100 тисяч населення.

Поки що показники захворюваності перевищили тільки в декількох населених пунктах області: у Веселому, Мелітополі та Пологах.

У Запоріжжі і області різко збільшилася кількість хворих COVID-19 – понад 50 нових випадків


Читaйте тaкож:

У Запорізькій області за 30 мільйонів відремонтували 6 кілометрів ще однієї місцевої дороги, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Олег2020-09-03 16:43:46
Вот когда переполнятся больницы от несуществующего вируса, тогда посмотрю как все запоют... Кто не верит в реальеость короны , добро пожаловать в областную инфекционку, там насмотритесь от души, маску будете даже в постели носить.) Особенно если получится пообщаться с тяжелыми, кто дыщит с аппаратом. Пять минут общения и слетает весь информационный мусор , реальность рвет шаблоны напрочь.)
Вика2020-09-03 14:12:52
Какая волна? Бред придуманный. Вопрос только кому это выгодно.
Водила2020-09-03 13:55:13
Парадокс ДЭБИЛОВ. Намедни, в маршрутке, будучи в маске, чихнул из-за аллергии. Присутствующие в салоне без масок, пожелали мне быстрее здохнуть. Пришлось по-щам надавать. С битой штоль нужно с быдлом тренинги на счет масок проводить?
Читатель2020-09-03 13:42:38
Какая вторая волна? Ну какая блин вторая волна, если ещё даже первая не достигла своего пика? Фестивалим дальше!