USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо, коли в Запоріжжі відновлять пільговий проїзд в громадському транспорті

Стало відомо, коли в Запоріжжі відновлять пільговий проїзд в громадському транспорті

У Запоріжжі на найближчій сесії міської ради розглянуть питання про відновлення пільгового проїзду в громадському транспорті.

Про це повідомляють в прес-службі мерії.

Нагадаємо, в нашому місті безкоштовні перевезення пасажирів пільгових категорій тимчасово призупинили у зв’язку з карантином.

На даний момент ситуація з захворюванням коронавірусом в місті стабільна. Карантин був пом’якшений, зокрема, літні люди вже не повинні дотримуватися самоізоляцію. Тому виникає необхідність відновлення пільгового проїзду.

Проект рішення про відновлення пільгового проїзду в громадському транспорті буде розглянуто на сесії Запорізької міської ради, яка відбудеться 24 червня.

Якщо рішення ухвалять (а його, найімовірніше, ухвалять), пільговий проїзд в міському транспорті буде відновлення вже з 25 червня.

Також в мерії планують якомога швидше запустити катера – перевезення до садово-городних ділянок.

У Запорізькій області 80% сільського населення п’ють воду, яка взагалі не відповідає санітарним нормам, – еколог


Читaйте тaкож:

Обміління Дніпра і малих річок може призвести до водного колапсу в Запорізькій області, – експерти

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

2

пенсионер2020-06-17 19:25:02
я как то поехала вынужденно на рынок Анголенко автобусом потому что срочно нужно было купить колесо на велосипед а так мы туда ездим на велосипеде так вот захожу на первые двери и вижу кондуктора прохожу в салон чтобы толпу не задерживать так она визжит благим матом на нас с мужем на по 72 года оплачивайте проезд !!!! я моча сижу и жду когда подойдет держу деньги в руках она долго изгалялась визгом и видит реакции ноль подошла по пустому салону и выговаривая нам всякую чушь несла сдачи у нее видите ли нет с 20 гривен за два билета!!! она дождется когда ей кто то посмелее морду лица намылит а благородным старикам можно и а лицо плевать!!!потом пусть не жалуется
Лика2020-06-17 16:06:09
Обратите внимание как заходят люди в автобус и обратно. Это же издевательство над пассажирами. Если водитель сомневается оплатил ли пассажир проезд, значит надо возобновить работу кондуктора. хоть раз проедьте по маршруту, вход и выход на одни двери, причём в жару, обилечивание пассажиров длится не одну минуту, образуется очередь. Дорога домой длится в два раза дольше. Если положительной реакции не последует, будут митинги.