USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо, коли у Запоріжжі відкриють рух транспорту по новозбудованим мостах, – ФОТО

Стало відомо, коли у Запоріжжі відкриють рух транспорту по новозбудованим мостах, – ФОТО

У Запоріжжі до кінця року відкриють рух транспорту по новозбудованих мостах: по низовій частині балкового – з Хортиці до Бабурки та по частині вантового – з лівого берега на Хортицю.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив заступник керівника Офісу Президента, куратор національної програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко.

«Немає нічого кращого, ніж бачити, як амбітні плани втілюються в життя. Проект будівництва мостів у Запоріжжі з’явився у Генплані міста в 1965 році. Відтоді його починали – і зупиняли, починали – зупиняли. І так до 2020 року, коли за програмою Президента «Велике будівництво» стартувала справжня робота. В грудні 2020-го відкрили рух верховою частиною балкового мосту. Тиждень тому мости з’єднали з Лівим берегом Дніпра, завершивши насування 3400-тонної металоконструкції, – розповів Кирило Тимошенко. – Вже цього року новою автомагістраллю можна буде проїхати з Лівого на Правий берег. Запорожці, які давно страждають від заторів, зітхнуть з полегшенням»

Вчора будівельний майданчик під час свого візиту до Запоріжжя побачила перша леді України Олена Зеленська.

Нагадаємо, дружина Президента відвідала Хортицю, де триває масштабна реконструкція.


Читайте також:

Запорізька Хортиця стане першим безбар’єрним туристичним об’єктом в Україні – перша леді Олена Зеленська

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Ирина2021-08-08 06:41:06
Очень интересно знать что происходит в родном запорожье только хочется побольше позиттвных новостей негатива уже нахлебались с лихвой