USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо ім'я переможця запорізького запливу Riverman-2019

Стало відомо ім'я переможця запорізького запливу Riverman-2019

Сьогодні, 7 липня, на Центральному пляжі в Запоріжжі відбувся масовий заплив через Дніпро «Riverman Zaporizhya».

Участь в запливі взяли близько тисячі осіб. Насамперед на старт з бази ДСС вийшли плавці, які зважилися переплисти Дніпро на дистанції в один кілометр.

Географія учасників в цьому році була досить різноманітна – Запоріжжя, Київ, Полтава, Дніпро, Харків, Івано-Франківськ, Миколаїв, звичайно і інші міста.

 Переможцем запливу на один кілометр став житель Кривого Рогу Володимир Воронько. Чоловік є професійним спортсменом, марафонцем і членом збірної команди України з плавання.

– Це моє перше участь в запорізькому запливі. Я раніше брав участь у багатьох містах, але сьогодні багато позитивних емоцій і чимало людей. Зараз не знаю навіть свій результат за часом. Для мене дуже важливою була перемога, – розповів перший фінішер Володимир Воронько.

Після також відбулися запливи на 200 метрів і командні естафети. Зовсім скоро відбудеться урочиста церемонія нагородження.

Нагадаємо, що організатором заходу виступає організація LIVE.LOVE Swim за підтримки ПАТ «Запоріжсталь» і громадської організації «Запоріжжя. Платформа спільних дій».

1

Таня2019-07-08 14:10:46
где увидеть результаты всех участников ?