USD: EUR:
... в Запорожье
Стали відомі подробиці ранкового ракетного удару по Запоріжжю, – ФОТО

Стали відомі подробиці ранкового ракетного удару по Запоріжжю, – ФОТО

У Запоріжжі поліцейські документують наслідки шести ударів ракетами зенітно-ракетного комплексу С-300.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація з посиланням на відділ комунікації поліції.

Як вже писав «Перший Запорізький», сьогодні, близько 5 ранку, рашисти завдали  ракетні удари ракетами С-300 по житловим будинкам. Під вогнем окупантів опинилися кілька приватних та багатоквартирних будинків.

Унаслідок влучання в двох п’ятиповерхівках відбулося руйнування житлової конструкції з першого по п’ятий поверх. Під завалами опинилися люди. На цей час тривають рятувально-пошукові роботи.

У багатьох із довколишніх будинків вилетіли шибки, посічені фасади, зруйновані балкони та дахи. Серед пошкоджених об’єктів – зупинка громадського транспорту. У торгівельному закладі, що поруч з нею, зайнялася пожежа. Пошкоджень зазнали автомобілі.

Одна з ракет ударила по приватному сектору. Вщент зруйновані два домоволодіння.

На цей час встановлено інформацію щодо 3 загиблих. Ще 12 громадян госпіталізовано до медичних закладів міста, серед них – одна дитина. Інформація про постраждалих і загиблих постійно оновлюється.

На місці події продовжують працювати працівники поліції, ДСНС, СБУ, працівники швидкої допомоги, а також спеціалісти профільних служб.

Правоохоронці проводять огляд місць подій та збирають доказові матеріали збройного злочину. За усіма зібраними матеріалами в подальшому будуть відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Російські окупанти знову завдали ракетного удару по Запоріжжю: поцілили по  об’єктам інфраструктури


Читайте також:

Армія окупантів продовжує руйнувати міста та села Запорізької області: під обстрілами загинули двоє людей, є поранені, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0