USD: EUR:
... в Запорожье
Зривали українську символіку, намагаючись сподобатися окупантам: колишніх поліцейських із Запорізької області судитимуть за державну зраду

Зривали українську символіку, намагаючись сподобатися окупантам: колишніх поліцейських із Запорізької області судитимуть за державну зраду

Зривали українські прапори та герби, замальовували державні символи — таким чином четверо правоохоронців із Якимівського району намагалися сподобатися російським загарбникам у перші дні окупації селища.

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань.

Зрадники збирали та надавали ворогові список місцевих правоохоронців, учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.

Поліцейські, що зрадили присягу, почали працювати в псевдооргані ворога — «управління внутрішніх справ по Мелітополю та Мелітопольському району». Наразі вони агітують співпрацювати з російськими загарбниками, проводять обшуки та вилучають майно у мешканців тимчасово окупованих територій.

Колаборантам заочно повідомили про підозру. За державну зраду їм загрожує довічне ув’язнення згідно з частиною 2 статті 111 Кримінального кодексу України.

Прикордоннику-дезертиру із Запорізької області повідомлено про підозру.


Читайте також:

Загинули люди та зруйновані будинки: у Запоріжжі затримали коригувальника ворожого вогню, — ФОТО.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0