USD: EUR:
... в Запорожье
Сьогодні відбудеться сесія Запорізької міськради: які питання розглядатимуть депутати

Сьогодні відбудеться сесія Запорізької міськради: які питання розглядатимуть депутати

На сесію винесено понад 130 питань, більшість із яких стосуються виділення фінансування на різні сфери життя міста.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі виконувач обов’язків Запорізького міського голови, секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Сьогодні, 23 лютого, відбудеться засідання 13-ї сесії Запорізької міської ради, до порядку денного якої включено дуже велику кількість питань – понад 130.

Ось деякі з них:

• Збільшення фінансової допомоги ветеранським організаціям. Як і обіцяв, плануємо виділити на це додатково понад мільйон гривень.

• Затвердження програми «Теплий дім» на 2022 рік», яка була підготовлена ​​на моє доручення. Вона передбачає компенсацію частини витрат на опалення мешканцям тих малоповерхових будинків, які раніше не обладнані лічильниками тепла. Допомогу зможуть отримати близько 150 сімей.

• Реорганізація КП “Запорізька міська друкарня “Дніпровський металург” шляхом приєднання до КП “Муніципальна телевізійна мережа”.

• Затвердження концепції «Цифрова стратегія Запоріжжя-2030», яка надалі стане основою для впровадження у Запоріжжі концепції Smart City.

• Збільшення фінансування низки програм, об’єктів у галузі освіти, охорони здоров’я, інфраструктури та благоустрою, розвитку комунального громадського транспорту.

Читайте також:

Ахметов закликає до єдності перед загрозою й оголошує про сплату СКМ податків наперед на 1 млрд грн

Відома артистка Ольга Сумська шукає у програмі «Жди меня» своїх запорізьких однокласників, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0