USD: EUR:
... в Запорожье
Соціальні програми компанії «Метінвест» увійшли в топ-20 кращих по Україні

Соціальні програми компанії «Метінвест» увійшли в топ-20 кращих по Україні

Українські компанії з кращими програмами корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) отримали престижну нагороду від журналу “Власть денег”. Серед них були відзначені програми компанії «Метінвест».

У топ 20 компаній з кращими програмами соціальної відповідальності увійшли представники самих різних індустрій і сфери послуг – від найбільших металургійних і енергокомпаній до рітейлерів і косметичних брендів. Всіх їх об’єднала одна мета – зробити свій внесок у поліпшення життя суспільства.

Як зізналися організатори, їм довелося вивчити багато компаній, перш, ніж відібрати 20 найкращих. І тільки частині з цієї двадцятки випала честь розповісти про свої програми на церемонії вручення.

– Ми реалізуємо соціальні проекти у всіх містах присутності наших компаній – Маріуполі, Запоріжжі, Кривому Розі, Авдіївці … На сьогодні ми інвестували близько 1,5 млрд грн в розвиток інфраструктури, охорону здоров’я, освіту, культуру і спорт, – розповіла під час свого виступу на церемонії начальник відділу КСВ і оргзабезпечення «Метінвест» Марина Литвиненко.

У групі компаній відзначають, що три роки тому вони поміняли формат реалізації проектів і зробили ставку на довгострокові проекти на противагу «одноліткам». Так, незважаючи на те, що Авдіївка знаходиться практично в зоні бойових дій, компанія реалізує там довгострокові програми. Також важливою є діяльність програми «Зелений Центр Метінвест», яка успішно працює в Маріуполі, Кривому Розі та Запоріжжі. Ще один показовий приклад – партнерство з Фондом розвитку Маріуполя. Завдяки йому проходить реконструкції парків, скверів, лікарень, шкіл. Проводяться фестивалі та різноманітні заходи.

0