USD: EUR:
... в Запорожье

"Слуга народу" відкликав законопроект, співавторами якого є запорізькі нардепи

Народний депутат Верховної Ради України, заступник голови Комітету з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко відкликає законопроект №1083 “Про електронні комунікації” для доопрацювання.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Одразу можу сказати, що я вважаю, що всі інформаційні вкиди не мали під собою жодного підгрунтя.
І закон потрібен!
Як людина яка завжди відстоювувала свободу тим паче у мережі, вважажую що закон не порушує ці принципи.
Але… Бачу що анархія нашому суспільству до вподоби”, – написав Федієнко (орфографія та пунктуація автора збережені).

Федієнко уточнив виданню “internet.ua”, що таке рішення було прийнято після консультацій з міністром цифровий трансформації Михайлом Федоровим і співавторами законопроекту.

“Не дивлячись на те, що над розробкою даного законопроекту працювали представники всіх ключових галузевих організацій та близько тридцяти запрошених експертів, проект документа був підданий критиці з боку громадськості. Було вирішено провести додатковий “краш-тест” документа”, – пояснив нардеп.

Нагадаємо, запорізькі народні депутати від партії “Слуга народу” подали законопроект №1083 про електронні комунікації. В проекті закону прописаний механізм контролю за постачальниками послуг зв’язку, а також клієнтами цієї галузі.

Співавторами законопроекту є запорізькі нардепи Роман Соха, Михайло Крячко, Сергій Штепа та новий міністр цифрової трансформації запоріжець Михайло Федоров. Закон має на меті впорядкувати стаціонарний і мобільний зв’язок та інші види електронних комунікацій.

Читайте також: Зеленський ветував закон про примусову кастрацію педофілів

0